ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 4U

ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 4U

Η εταιρεία  ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 4U δραστηριοποιείται στον τομέα της υλοποίησης σύγχρονων συστημάτων Βιομηχανικού Αυτοματισμού και Τεχνικής Υποστήριξης τόσο σε εργοστάσια με γραμμές παραγωγής όπως και σε αυτοματισμούς στον κλάδο της Ναυτιλίας. Με έδρα την Αθήνα αναλαμβάνουμε και υλοποιούμε επιτυχώς πληθώρα έργων απο την μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση , τεχνική υποστήριξη , συντήρηση αλλά και τη προμήθεια ηλεκτρολογικού και βιομηχανικού υλικού στην περιοχή της Αττικής , στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο αλλά και οπουδήποτε στο εξωτερικό. Η συνεργασία με τις μεγαλύτερες εμπορικές εταιρείες και η εξειδίκευσή μας στο χώρο του αυτοματισμού , μας καθιστά ικανούς να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις και στις προδιαγραφές που απαιτεί η σύγχρονη αγορά.

Company 2

Κατασκεύαζουμε βιομηχανικούς πίνακες με τις υψηλότερες προδιαγραφές και όλα τα απαιτούμενα διεθνή πιστοποιημένα πρότυπα. Επιπλέον αναλαμβάνουμε εξειδικευμένες εφαρμογές όπως: Προγραμματισμός PLC , SCADA , ΟθΟΝΕΣ ΑΦΗΣ HMI και INVERTERS.

Έχουμε ώς προτεραιότητα τις δικές σας ανάγκες και παρέχουμε σύγχρονο βιομηχανικό και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό με συνεχείς ενημερώσεις και εξειδικεύοντας το αντικείμενο των εργασιών μας. Μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας !

Είμαστε εδώ για  να κάνουμε τον ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟ !

kali doyleia _b